سایت های وبلاگ ساز: پس از آموزش ساخت وبلاگ رایگان، برای راحتی شما عزیزان تصمیم گرفتیم به معرفی سایت های وبلاگ ساز رایگان بپردازیم.

همانطور که در مقاله کسب و کار اینترنتی گفته شد،  یکی از راه های کسب درآمد اینترنتی، ساخت وبلاگ و تولید محتوا در آن است. علاوه بر آن، در نقشه راه آموزش تولید محتوا گفته شد که اولین کار برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای حرفه ای، ساخت یک وبلاگ است.

شما برای یادگیری تولید محتوا به صورت حرفه ای نیاز به ساخت یک وبلاگ رایگان دارید که بتوانید محتوا تولیدی خود را درآن بارگذاری کنید و پس از بالا رفتن سطح دانش و توان شما در این زمینه، بتوانید به خوبی مشکلات محتواهای تولیدی خود در گذشته را برطرف کنید.

علاوه بر این، با توجه به شباهت قسمت مدیریت وبلاگ ها با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، شما با تولید محتوا در وبلاگ های خود، با تولید محتوا در سایت های وردپرسی نیز آشنایی پیدا میکنید واین مورد در آینده بسیار به شما کمک خواهد کرد.

به طور کلی سیستم های وبلاگ دهی فراوانی در ایران و جهان وجود دارند. شاید اگر بخواهیم تک تک سایت های وبلاگ ساز ایرانی را برای شما نام ببریم، تعداد آنها به بیش از۱۰۰۰ سایت وبلاگ ساز برسد.

 

اگر شما هم علاقمند هستید که بهترین کسب و کارهای اینترنتی را برای خود انتخاب کنید و اصول کار در فضای مجازی را یاد بگیرید پیشنهاد می کنم مقاله ۱۶ راه کسب درآمد از اینترنت به همراه ۳ راز ساده اما موثر! را حتماً مطالعه کنید.

ما این ۱۵ وبلاگ را از بین حدودا ۹۰۰ سایت وبلاگ ساز ایرانی برای شما گلچین کردیم. شاید برای شما این سؤال پیش بیاید که اولویت های ما برای انتخاب این وب سایت ها چه بوده است؟

اولویت های انتخاب این سایت های وبلاگ ساز

ما با توجه به دو هدفی که در بالا ذکر شد (کسب درآمد اینترنتی از وبلاگ و تولید محتوا جهت جذب مخاطب)، ۱۵ تا از سایت های وبلاگ ساز برتر را برای شما انتخاب کردیم. اولویت های ما برای انتخاب این سایت ها موارد زیر بودند:

اعتبار دامنه سایت

یکی از مهم ترین نکات در افزایش رتبه یک سایت یا وبلاگ در نتایج گوگل، اعتبار دامنه آن سایت است. اعتبار دامنه یا دامین آتوریتی (domain authority) یک شاخصه جهت اندازه گیری اعتبار یک سایت، برای گوگل است. این اندازه گیری توسط سایت معروف moz انجام میشود.

 

اعتبار دامنه

 

یکی از مهم ترین خصلت های یک وبلاگ، بالا بودن اعتبار دامنه آن است. یعنی شما با راه اندازی یک وبلاگ در سایت های وبلاگ ساز مثل بلاگفا، از دامین آتوریتی بالای آن سیستم وبلاگ دهی، برای وبلاگ خود استفاده کرده اید و اعتبار خوبی نزد گوگل و موتور های جستجو گر دارید.

تمامی وبلاگ های بالا از اعتبار دامنه بالایی برخوردار هستند که باعث گرفتن نتایج خوب در نتایج جستجو میشود.

 

سیستم مدیریت حرفه ای

خیلی از سایت های ساخت وبلاگ دارای سیستم های مدیریتِ وبلاگ نامنظم و غیر حرفه ای هستند که به شدت باعث نارضایتی کاربران میشود. اما سعی شد در این انتخاب، فقط سیستم های وبلاگ دهی با سیستم مدیریت حرفه ای در اختیار شما قرار داده شود تا در هنگام ایجاد پست و مطلب به مشکل نخورید.

رایگان بودن

خیلی از سایت های وبلاگ ساز، پس از گذشت یک ماه از ساخت وبلاگ به دست شما، برای شما محدودیت هایی تعیین میکنند و در انتها از شما میخواهند برای ادامه کار با این سیستم، مبلغی را پرداخت کنید که این مبلغ اغلب از ۱۰۰ هزار تومان شروع میشود و به رقم های بالاتری ختم میشود.

در لیست سایت های وبلاگ ساز که خدمت شما ارئه میشود، تمامی این سیستم ها رایگان هستند و شما برای استفاده از آنها نیازی به پرداخت هزینه ندارید.

محدودیت

محدودیت یکی دیگر از مشکلات موجود در سایت های وبلاگ ساز و وبلاگ های زیر مجموعه هست. ممکن است در وبلاگ سازهای مختلف با محدودیت هایی مثل بارگذاری فایل ، دسترسی و ویرایش کد ها و گاها تعداد پست و … روبرو شوید. ولی در وب سایت ها با توجه به داشتن هاست یا سرور های ذخیره سازی ، دارای کمترین محدودیت برای بارگذاری محتوای شما هستند.

محدودیت وبلاگ

پشتیبانی مناسب

پشتیبانی مناسب نیز یکی دیگر از نکات مهم در ساخت وبلاگ است. همانطور که گفته شد، حدود ۱۰۰۰ سایت ساخت وبلاگ در سطح وب فارسی وجود دارد، اما یکی از بزرگترین مشکلات این سایتها، نداشتن پشتیبانی مناسب است.
در دنیای وب و مخصوصا سایتهای اینترنتی، یکی از رایج ترین مشکلات، مشکل قطعی در دسترسی سایت به هاست است. البته به جز قطعی دسترسی به هاست، مشکلات دیگری نیز برای وبلاگ ها به وجود می آید که در نهایت، به قطع شدن دسترسی کاربران به وبلاگ شما ختم میشود.

 

وبلاگ ساز ها

لیست سایت های وبلاگ ساز :

تاریخ بروز رسانی لیست : ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

  1. سایت وبلاگ دهی بلاگفا (الکسا : ۵۲ ایران)
  2. سایت وبلاگ دهی بلاگ (الکسا : ۷۴ ایران)
  3. سایت وبلاگ دهی بلاگ اسکای (الکسا : ۱۷۸ ایران)
  4. سایت وبلاگ رز بلاگ (الکسا : ۲۳۱ ایران)
  5. سایت وبلاگ دهی لوکس بلاگ (الکسا : ۶۶۱ ایران)
  6. سایت وبلاگ دهی نینی وبلاگ (الکسا : ۷۴۰ ایران)
  7. سایت وبلاگ دهی پارسی بلاگ (الکسا : ۷۴۹ ایران)
  8. سایت وبلاگ نیلو بلاگ (الکسا : ۱،۳۲۹ ایران)
  9. سایت وبلاگ لاگر (الکسا : ۲،۳۳۲ ایران)
  10. سایت وبلاگ ساز فارسی بلاگ (الکسا : ۱،۶۱۴ ایران)
  11. سایت وبلاگ کوثر بلاگ (الکسا : ۲،۳۵۲ ایران)
  12. سایت وبلاگ دهی رویا بلاگ (الکسا : ۲،۳۹۵ ایران)
  13. سایت وبلاگ دهی پرشین بلاگ (الکسا : ۴۵۹۰ ایران)
  14. سایت وبلاگ دهی بلاگیکس (الکسا : ۴،۷۲۳ ایران)
  15. سایت وبلاگ دهی بلاگتز (الکسا : ۶،۸۱۳ ایران)
  16. سایت وبلاگ مهدی بلاگ (الکسا : ۸،۶۸۹ ایران)
  17. سایت وبلاگ دهی رومفا (الکسا : ۲۵،۳۱۹ ایران)

و دو سایت وبلاگ دهی خارجی با اعتبار دامنه بسیار بالا :

  1. سایت وبلاگ دهی وردپرس
  2. سایت وبلاگ دهی کریرون بلاگ

لیست سایت های شبکه اجتماعی محتوا:

  1. سایت ویرگول (الکسا : ۱۱۰ ایران)
  2. سایت الفبا (الکسا : ۵،۲۷۶ ایران)
  3. سایت امیگو (الکسا : ۷۹۳ ایران)
  4. سایت مداد (الکسا : ۲،۳۸۵ ایران)
  5. سایت مدیوم (الکسا : ۸۸ جهان)
  6. سایت پیکسلار (الکسا : ۱۱،۸۷۹ ایران) ویژه برنامه نویسان

همینطور میتونید بجای وبلاگ ، با هزینه بسیار پایین یک یا چندین وب سایت راه اندازی کنید و در کنار لینک سازی میان سایت ها از چندین وب سایت کسب درآمد کنید

اگر وقت یا مهارت کافی برای ایجاد یک وب سایت رو ندارید ، از سایت ساز مدیریو استفاده کنید ، و در سریع ترین زمان فعالیتتون رو شروع کنید

امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد. اگر سایت های وبلاگ دهی دیگر، با قدرت و اعتبار بالا میشناسید در قسمت نظرات همین مطلب به ما و مخاطبان معرفی کنید.

منبع: https://modiru.com/blogging-sites/

۰ ۰